БСП подкрепа справедливите искания на българските граждани. Това заяви кандидатът

...
БСП подкрепа справедливите искания на българските граждани. Това заяви кандидатът
Коментари Харесай

Жаблянов: БСП подкрепа справедливите искания на българските граждани

БСП поддръжка справедливите претенции на българските жители. Това съобщи претендентът за лидерския пост на Българска социалистическа партия Валери Жаблянов в ефира на Нова телевизия.
По думите му Българска социалистическа партия е партия, която от дълго време е декларирала своята позиция против този вид ръководство. За пръв път митингите са против държавно управление на десницата и против политиката, която се води в поседните десетилетия, разяснява Жаблянов.
Той изрази страдание, че Българска социалистическа партия не е могла да създаде позиция против митингите все още. Валери Жаблянов разяснява, че към този момент трети месец не се е събирало управлението на партията. Жаблянов подлага на критика курсът на Корнелия Нинова в Българска социалистическа партия и означи, че би трябвало да има смяна в левицата.
Според Валери Жаблянов се прави опит за яхване на недоволството на хората от разнообразни извънпарламентарни партии. Това, което желаят хората, е съдържателна смяна в развиването на България. Тази съдържателна смяна не може да пристигна просто с едни парламентарни избори, които се вършат, както до момента, стана ясно още от думите на Жаблянов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР