БСП пишат на президента Румен Радев да спре неговите служебни

...
БСП пишат на президента Румен Радев да спре неговите служебни
Коментари Харесай

БСП пишат на президента и медиите да спрат служебните министри

БСП пишат на президента Румен Радев да спре „ неговите служебни министри да вземат участие в предизборната акция “.

„ В последните дни се изнасят непрестанно непроверени и недоказани манипулативни данни “, разгласи социалистът Георги Свиленски на специфична конференция.

Според тяхното тълкувание самите служебни министри към този момент се опровергавали, че е имало изнасяне на оръжия за Украйна и пари в офшорки в Дубай.

„ Целта на тази акция да се изнасят непроверени и подправени данни и да се урони престижът на Българска социалистическа партия, да се урони престижът на представителите на Българска социалистическа партия в държавното управление, да се сложи Българска социалистическа партия според, да се унижи Българска социалистическа партия като партия, резултатът на тези избори да бъде понижен и Българска социалистическа партия да се сложи според на задкулисието и на тези хора, които желаят да овладеят партията, с цел да се извършват техните поръчки. Ние нямаме опция да проведем същинската среща с гласоподавателите си и диалогът за политиките, а сме непрестанно в обстановка да опровергаваме погрешни, манипулативни и недоказани изказвания “, разяснява Свиленски.

Социалистите ще пишат писмо и до медиите „ да не се дава естрада на непроверени, погрешни и манипулативни данни, които уронват престижа на която и да е политическа мощ “.

„ Преди да са завършили инспекциите по каквито и да е сигнали, апелирам да не вземат отношение и да не ги популяризират пред медиите “, прикани Свиленски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР