БСП пак ще е единствената опозиция на ГЕРБ в новия

...
БСП пак ще е единствената опозиция на ГЕРБ в новия
Коментари Харесай

Калоян Паргов: БСП пак ще е единствената опозиция на ГЕРБ в общинския съвет

БСП отново ще е единствената съпротива на ГЕРБ в новия Столичен общински съвет, съобщи на първото му съвещание през днешния ден ръководителят на БСП-София Калоян Паргов и на политическата група на социалистите в съвета.

Той очевидно засяга декларираното по-рано от групата на ГЕРБ в съвета, че ще търси общо гласоподаване по избрани тематики с " Демократична България ", с Вътрешна македонска революционна организация и Борис Бонев от " Спаси София ".

Паргов се обърна към Йорданка Фандъкова, че няколко пъти по време на предизборната акция е обявявала, че има подготвен екип, с който ще ръководи, " даже бяхте подготвена сред двата тура да го визиите и по тази причина чакахме през днешния ден да го визиите ".

Новоизбраният кмет на София разгласи по-късно, че ще предложи структурни промени в Столичната община и в случай че бъдат признати от СОС, тогава ще показа и съответни имена от екипа си.

" За нас, социалистите, е значимо да започние решаването на проблемите в града - превъзмогването на несъответствията сред другите региони в София. Гарантирането на чистотата на въздуха, облекчаването на трафика, подобряването на инфраструктурата в кварталите – улици, тротоари, осветяване Намаляване на дефицита от места в детските градини и ясли ", очерта главните тематики, по които групата на Българска социалистическа партия в общинския съвет ще бъде непримирима съпротива.

Паргов съобщи, че най-важният проблем обаче е презастрояването и " ние изискуем решаването му на жителите на " Младост ", на " Овча купел ", на " Обеля " и други " Той акцентира, че Българска социалистическа партия ще държи всичко, което се прави в общината да става пред очите на софиянци. В този аспект той означи, че дефицитът в ръководството на ГЕРБ се дължи точно на неналичието на бистрота.

" Нека да работим в името и за положителното на София и на софиянци ", прикани най-после Паргов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР