БСП отрече да има общо с безредиците и насилието около

...
БСП отрече да има общо с безредиците и насилието около
Коментари Харесай

От БСП заявиха, че парите от Дубай са в чекмеджето и скандираха Оставка в пленарна зала

Българска социалистическа партия отхвърли да има общо с безредиците и насилието към Партийния дом и настоя за избори, с цел да бъде смяната осъществена по либерален метод.
С декларация от името на ГЕРБ депутатът Тома Биков съобщи, че това е част от сюжет, за който ръководещите са предупреждавали. Той напомни думите на Корнелия Нинова, че имало два метода за събаряне на кабинета и упрекна левите, че съучаствали в сюжета на проведена незаконна група. След тези негови думи левите скандираха " Оставка! ". Моля за тишина в залата, опита се да въдвори ред шефът на Народното събрание Цвета Караянчева.
Социалистът Георги Свиленски излезе да се разправя с Биков. Не ми говорете на " ти ", ядоса се парламентарният началник, само че направи забележка за думите на гербера по адрес на левите.
Свиленски съобщи, че парите от Дубай са в чекмеджето и се пазят с револвер до главата.
" Осъждаме нападението над Народното събрание и няма по какъв начин да не го осъждаме. Във всяка една такава обществена обстановка има всевъзможни хора, всевъзможни ползи, само че те не могат да бъдат клеймо върху справедливия естествен ход на българските жители.
Съветът от нас към вас през днешния ден - от препатили към малко патили или непатили. ", прикани Валери Жаблянов в декларация от трибуната.
Жаблянов акцентира, че аргументите за митингите у нас са обществени и стопански, както и нарушена правдивост в обществото, каквито са и по целия свят.
" Това извън е протест с доста огромен прочувствен и обществен заряд. Ако тук има мафия и Божков е в Дубай, какво има в другите европейски страни? Тяхната мафия ли изкарва хората? ", попита риторично соцдепутатът.
" Истината е социалистическа, оправдавам се, в случай че не ви звучи добре. Българска социалистическа партия няма да посегне върху личната си страна, ние сме партия на закона и Конституцията ", съобщи още Жаблянов. " Да отстояваме взаимно демокрацията и да пазим българската страна. Да проведем избори, тъй като вашето време изтече ", прикани ГЕРБ някогашният зам.-председател на Народно събрание.
Валери Жаблянов не е склонен, че Българска социалистическа партия подкопава парламентаризма. Надявам се това да е вашето чистилище, разяснява социалистът. Кой струпа барута, господин Биков , попита социалистът и самичък си отговори, че барутът е струпан от ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР