БСП отново изрази недоволството си от работата на парламента и

...
БСП отново изрази недоволството си от работата на парламента и
Коментари Харесай

Нинова се ядоса: В парламента има двойни стандарти

Българска социалистическа партия още веднъж изрази недоволството си от работата на Народното събрание и сподели раздразнения, че парламентарната група е подценявана. В началото на днешното пленарно съвещание Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила разгласи, че групата напуща председателския съвет.

"Напускаме председателския съвет, ви си решавайте какви законопроекти да се гледат. Не разчитаме на думата ви ", съобщи водачът на социалистите.

От думите на Нинова стана ясно, че Българска социалистическа партия недоволства от забавеното разглеждане на техни законопроекти в зала. Тя настоя, че има двойни стандарти, като плановете на Министерския съвет влизали неотложно. Нинова изиска изключително привикване на комисии за разглеждането на предложенията на Българска социалистическа партия.

"На втория месец има импортирани законопроекти от Министерския съвет. Очевидно нещо ще свършим, преди да се разпуснете и да излезете във почивка ", съобщи още ръководителят на "червените ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР