БСП откриват предизборната си кампания от връх Бузлуджа. По традиция

...
БСП откриват предизборната си кампания от връх Бузлуджа. По традиция
Коментари Харесай

Нинова от Бузлуджа: Оставяме финансово стабилна, икономически развита и социално ангажирана държава

БСП откриват предизборната си акция от връх Бузлуджа. По традиция на върха социалистите събират симпатизантите за отбелязване на годишнината от основаване на партията.

" Доказахме за 6 месеца в ръководство с дясна партия, че обществената страна не е фиксация, а действителност. Това ръководство направи детските градини и ясли безвъзмездни. Майчинството през това ръководство за 6 месеца стана от 380 на 710 лева Младите фамилии знаят, че поради Българска социалистическа партия в това ръководство заплащат по-малко налози. Ако Българска социалистическа партия продължи, ще има безвъзмездни медикаменти за децата и безвъзмездни учебници за 12 клас. На тези, които ни предизвикат, в това число и в нашите редове - за какво участвахме в това ръководство с дясна партия - това ръководство за 6 месеца усили пенсиите с толкоз, с колкото не са увеличавани през ръководството на Борисов. " - сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Във включване за " Денят стартира с Георги Любенов " Александър Симов сподели, че не би се изненадал, в случай че другата седмица види Крум Зарков като правосъден министър в служебния кабинет. Според него предизборна коалиция с " Продължаваме промяната " и " Демократична България " не е допустима, само че след изборите може още веднъж да седнат на масата на договарянията.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР