БСП отказва да коментира резултатите от състоялите се днес избори

...
БСП отказва да коментира резултатите от състоялите се днес избори
Коментари Харесай

БСП отказа да коментира резултатите засега

БСП отхвърля да разяснява резултатите от състоялите се през днешния ден избори за Европейския парламент, до момента в който не завърши проведеното от партията редом броене на гласовете. Това разгласи в особено изказване за медиите зам.-председателят на парламентарната група на левицата Георги Свиленски. Той назова първите планирани резултати, оповестени от социологическите организации въз основата на анкети на изхода на изборните секции, " извънредно разнопосочни " и отхвърли повече мнения.

По данни на организация " Алфа Рисърч " Българска социалистическа партия изостава с близо 10% от ръководещата партия ГЕРБ. Последната прогноза на организацията даваше разлика от 5 на 100 от гласовете, до момента в който множеството от останалите организации даваха напълно близки резултати или превес на Българска социалистическа партия.

Свиленски акцентира, че ниска изборна интензивност мощно тормози социалистите, защото те са очаквали българските жители да са дейни.

Левицата ще разяснява резултатите на следващия ден след съвещание на съвещание на оперативното управление на партията - Изпълнителното бюро.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (492)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР