БСП отдавна жадува за собствена телевизия, вероятно защото прогърмяват заветите

...
БСП отдавна жадува за собствена телевизия, вероятно защото прогърмяват заветите
Коментари Харесай

Какво ще дават по телевизията на БСП?

БСП от дълго време жадува за лична телевизия, евентуално тъй като прогърмяват заветите на предишното, когато партията въпреки всичко си имаше цял-целеничък народен ефир. И ето, скоро в цялото телевизионно многообразие, от което нямате потребност, ще има още една телевизия, от която няма да имате потребност. Нека предложим няколко хрумвания към програмния шеф.
06.00: Събуждане със тон от мотора на Сергей Станишев
Нима посмяхте да забравите за всички тези години за рокерските заложби на този човек? Няма кукуригащи петлета, мелодии за разсънване и прочие работи. Оказа се, че моторът на Сергей Станишев е бил записан по време на един събор на Бузлуджа от 2008-а, звукът е съхранен и в този момент ще се употребява, с цел да те изтръгне бързо-бързо от бездънен сън и да си плюеш в пазвата, че не е, както ти се стори на първо време, просто неврологичен брум в главата ти, предхождащ инсулт рано заран, а правилно би трябвало да се става - зове те ревът на мотора.
06.30: Ние сме на всеки километър
Вие би трябвало да си припомните този шедьовър, вместо да гледате родоотстъпнически " Игра на тронове " и " Breaking Bad ". От малкия екран въпреки всичко - научихме от сигурни източници - настояват, че ще върнат изтритото от Българска комунистическа партия име на Георги Марков измежду сценаристите, тъй като тия работи не са хубави за една към този момент съвременна партия.
07.15: Разследване на Елена Йончева
Почва се непосредствено с следствие на Елена Йончева. Нема време за утринен блок. Разследването е по какъв начин през 1986-та Бойко Борисов споделил на Тодор Живков " евалата бай Тошо ", а бай Тошо го потупал по рамото и както Цар Лъв рекъл на дребния: Един ден всичко това ще е твое.
07.30: Корнелия Нинова приказва за демокрацията
Вече е един прекрасен, комфортен час да се приказва за демокрацията. Казва се, че тя ни е лишила доста, по-късно се добавя, че Народният съд не е нещо кой знае какво. Уважаемите фенове се побъркват от наслада (изислено е просто, че вероятността да имаш родственик, погубен от Народния съд е доста по-малка, в сравнение с да нямаш) и не схващат разликата сред правоверна носталгия и плосък налог.
09.00: Дискусионно студио с А. Симов
Четири часа полемика. Вади се нож на хиляди умрели кучета и за следващ път се разцепват, разрушават, унищожават и размазват десни партии с не повече от 1 % поддръжка - класическо занимания.
13.00: Разследване на Елена Йончева
Пак стана време за тая работа. Разследването е за това по какъв начин през 2005-та Сакскобургготски споделил на Борисов...И така нататък.
14.00: Комисия за закриване на Досиетата
Заседава парапарламентарна комисия за закриване на досиетата, чиято цел е да даде на всеки клеветник право на изява, в която да се отбрани и да каже, че " такива са били времената ". Накрая се повдигат плещи и се споделя, че да, такива бяха времената.
Такива бяха времената.
15:00: Съзерцаване на чинията на Бузлуджа
Чинията на Бузлуджа в отдалечен и постоянен кадър, гледаш я един час в особена образна внушаемост.
16:00: Дискусионно студио с А. Симов
Нови четири часа. Този път тематиката са " умните и красивите ". Тезата е, че умните и красивите не обръщат внимание на бедните и грозните и са неспособни да провокират оня публичен подтик, който би трябвало да провокират. Който е интелигентен и хубав върви единствено по жълтите павета и взема пари от американците, което го прави още по-умен и още по-красив. Но той, твърди се в студиото, в действителност е тъп и противен. Накратко е това. Но обстойно е по-интересно: гледайте!
20:00: Ние сме на всеки километър
Все отново, с разпоредба на съвета на шефовете, е взето решение като цяло да се изтрие името на Георги Марков от листата на сценаристите, тъй като по този начин и по този начин е било изтрито, по-добре така да си остане.
21:00: Връщане на червени куфарчета
В студиото един след различен влизат разнообразни познати фигури, които връщат червени куфарчета. В куфарчетата няма нищо, само че самото куфарче би трябвало да се върне, те не са такива хора да крадат ей така просто.
23:00: Михаил Миков приказва странни неща
Просто Михаил Миков приказва странни неща.

Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР