БСП остава категорична в позицията си против въоръжаването на Украйна.

...
БСП остава категорична в позицията си против въоръжаването на Украйна.
Коментари Харесай

Депутат от БСП: Категорично сме против въоръжаването на Украйна

БСП остава безапелационна в позицията си срещу въоръжаването на Украйна. Това сподели депутатът от партията Иван Ченчев.

„ Като съдружни сътрудници ще дадем нужното почитание на консултациите, само че сме безапелационни, както и българският парламент. Две отзиви по този въпрос няма. Консултациите са нещо опознаватело, сътрудниците имат желание да видят какви са новите разбори в Народното събрание, само че не значат нищо повече”, изясни той пред NovaNews.

Иван Ченчев добави още, че Българска социалистическа партия ще разиска какви разновидности да предприеме с оглед цялостната обстановката по тематиката.

Темата разяснява и Владислав Панев от " Демократична България ".

" Риск за ръководещата коалиция е неналичието на консенсус за въоръжаването на Украйна, само че тематиката няма да е причина за разпад. В идващите дни ще имаме диалози с съдружните сътрудници ", съобщи Панев

По думите му България е водещ експортьор на оръжия и има с какво да помогне на Украйна. " Свободата и демокрацията са значими, а не да се снишаваме. Става въпрос за това и по какъв начин се оправяме с бежанския поток. Решенията ще вземем в ръководещото болшинство, няма да има съвещания с опозицията ", показа той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР