БСП организира митинг-протест срещу корупцията и лошото управление на държавата

...
БСП организира митинг-протест срещу корупцията и лошото управление на държавата
Коментари Харесай

На Празника на труда БСП демонстрира срещу корупцията

БСП провежда митинг-протест против корупцията и неприятното ръководство на страната от 10.30 часа пред Паметника на незнайния боец. По традиция Българска социалистическа партия отбелязва Деня на труда 1 май с шествия в цялата страна. Те се провеждат от общинските препоръки на социалистите.

Миналата седмица депутатът Георги Свиленски разяснява, че ръководещите генерират корупция и даде за образец задържането на чиновници на ДАИ в Благоевград. " Нито министърът на превоза чува, нито шефът на Автомобилна администрация, който е в болнични. Кой носи отговорност за дейностите на корумпираните чиновници? По новите закони, които ще бъдат разисквани в Народното събрание, на тези хора е предоставена отговорността да управляват сервизите, пунктовете за механически прегледи и рейсовете, а ги хващат с 300-600 евро ", съобщи Свиленски.

В обществените мрежи социалистите агитираха посредством клип, в който на черен декор " светва лампичката " на вярата, а глас зад фрагмента декларира: " Корупцията ограбва вашия труд. Това ви прави небогати. Да я спрем! Заедно на 1 май в 11 ч на Паметника на Незнайния войник! ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР