БСП организира митинг-протест срещу корупцията и лошото управление на държавата

...
БСП организира митинг-протест срещу корупцията и лошото управление на държавата
Коментари Харесай

На Празника на труда БСП демонстрира срещу корупцията


Българска социалистическа партия провежда митинг-протест против корупцията и неприятното ръководство на страната от 10.30 часа пред Паметника на незнайния боец. По традиция Българска социалистическа партия отбелязва Деня на труда 1 май с шествия в цялата страна. Те се провеждат от общинските препоръки на социалистите. 

Миналата седмица депутатът Георги Свиленски разяснява, че ръководещите генерират корупция и даде за образец задържането на чиновници на ДАИ в Благоевград. " Нито министърът на превоза чува, нито шефът на Автомобилна администрация, който е в болнични. Кой носи отговорност за дейностите на корумпираните чиновници? По новите закони, които ще бъдат разисквани в Народното събрание, на тези хора е предоставена отговорността да управляват сервизите, пунктовете за механически прегледи и рейсовете, а ги хващат с 300-600 евро ", съобщи Свиленски.

В обществените мрежи социалистите агитираха посредством клип, в който на черен декор „ светва лампичката “ на вярата, а глас зад фрагмента декларира: „ Корупцията ограбва вашия труд. Това ви прави небогати. Да я спрем! Заедно на 1 май в 11 ч на Паметника на Незнайния войник! “.

От страницата си във Фейсбук Българска социалистическа партия приканва: „ На 1 май ще честваме с всички хора по света, които не просто са отдадени на своята работа, само че са посветили своето време и изпитание в интерес на обществото. Международният ден на труда е за тези, които освен са надарени, само че и се стремят да трансформират обществото към по-добро. Заповядайте, с цел да отбележим празника на 1 май от 11:00 часа пред Паметника на Незнайния войник (площад " Александър Невски " ) “.

За пръв път шествието ще тръгне от Незнайния войник към площада пред Народния спектакъл " Иван Вазов ", където ще се организира и честването на вестник " Дума " и левия щемпел. Досега алените първомайски шествия минаваха през целия център на София, с цел да стигнат до Борисовата градина, където празникът завършваше с тържеството на " Дума ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР