„БСП очевидно няма спирачки. Тръгнала е по низходяща тенденция и

...
„БСП очевидно няма спирачки. Тръгнала е по низходяща тенденция и
Коментари Харесай

Сензация: Бившият лидер Михаил Миков напусна БСП

„ Българска социалистическа партия явно няма спирачки. Тръгнала е по низходяща наклонност и от ден на ден ще понижава общото ѝ въздействие. Тази наклонност не е от през вчерашния ден, от няколко години върви. Имаше гласове за това, които все бяха заклеймявани и обявявани за вътрешна партийна опизция. Гражданите обаче си споделиха думата “, съобщи някогашният водач на Българска социалистическа партия Михаил Миков пред публицисти.

Според него вчерашният конгрес, който е установил, че няма подадена оставка на Корнелия Нинова, кара доста членове на групировката да установяват, че не са членове на Българска социалистическа партия.

„ И аз от през днешния ден влизам в тази категория. От през днешния ден не съм член на Българска социалистическа партия “, съобщи той, наблягайки, че присъединяване в дадена партия е тогава, когато концепциите на човек съответстват с концепциите на партията. Българска социалистическа партия не е партията, в която аз съм влезнал и дълги години съм бил “, безапелационен бе той.

Според Миков вчерашният конгрес е бил незабравим и с това, че за пръв път е нямало никакви планувани документи, които да бъдат разисквани.

" Единствената готова авансово резолюция е била неглижирана под „ фойерверките на огромния въпрос за спасяването на госпожа Нинова “, добави той.

Според Миков е прекомерно допустимо да стартира развой на фрагментация на лявото, което все още не е показано у нас, изключително като социална полемика.

" Такъв диалог би трябвало да стартира ", акцентира той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР