БСП обяви, че започва да подписва споразумения за общи действия

...
БСП обяви, че започва да подписва споразумения за общи действия
Коментари Харесай

И БСП обяви, че разширява коалицията

БСП разгласи, че стартира да подписва съглашения за общи дейности в левия набор - с над 10 партии и придвижвания . В прессъобщението от " Позитано " 20 не се показват имената на организациите , с които ще бъдат подписани такива съглашения.

Всички те се сплотяват зад програмата на Българска социалистическа партия и за обща работа на идните парламентарни избори.

Партиите и придвижванията заявяват, че дружно ще отстояват левите полезности и ще работят за обществена, обективна и правова страна, за понижаване на бедността и неравенствата, за налично обучение и опазване на здравето, за превъзмогване на районните разлики и демографската рецесия.

Съобщението от централата на алената партия съответствува по време с оповестената към този момент нова Левица, която и през днешния ден подава документи за присъединяване в предварителните парламентарни избори. На състоялия се през уикенда Конгрес на партията, на който бяха изключени делегати, Българска социалистическа партия разгласи, че готви нова стратегия за лява политика. Друго решение от Конгреса е поръчката за образуване на референдум за така наречен " джендър агитация " в учебните заведения. В днешното прессъобщение тази тема на обновеното ляво не се загатва.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР