БСП няма сериозни аргументи за вот на недоверие в сектор

...
БСП няма сериозни аргументи за вот на недоверие в сектор
Коментари Харесай

Волен Сидеров не вижда аргументи във вота на недоверие на БСП


Българска социалистическа партия няма съществени причини за избор на съмнение в бранш "Сигурност " и го внася едвам означи края на Европредседателството. Това мнение изрази пред БНР ръководителят на парламентарната група на Обединените патриоти Волен Сидеров.

Според водача на "Атака " в обществото няма настройка за промяна на ръководството:

"Нямат съществени причини. Професионалният политик би трябвало да каже нещо въпреки всичко по-точно и съответно, не може да се каже „ Хората нямат доверие в Министерство на вътрешните работи “ – те хората нямат доверие в нищо, в никоя институция. Да кажеш това, не е професионално ", означи Сидеров.
По думите му въпреки всичко е допустимо да има осезаемо полицейско наличие в селищата, които са най-застрашени от битовата престъпност. „ Дори два пъти дневно да минава патрулка - това респектира “, счита водачът на Атака.

Чудесна, въпреки и закъсняла назова Сидеров позицията, която България ще отбрани на днешния конгрес за миграцията в Брюксел:

"Да затвори границата Европа и да връща всеки противозаконен другоземец и лагерите да бъдат отвън Европа - това са чудесни точки. В Брюксел този път няма да е по този начин безпрепятствено, ще има разнообразни гласове. Надявам се Борисов да удържи това, което сподели в Народното събрание, да упорства за тези точки и най-сетне да се чуе гласът на България като пълноправен член на Европейски Съюз ", съобщи още националистът.

Сидеров разяснява и настояванията на майките на деца с увреждания и персонално се ангажира с поддръжка за тях.

"Казах им това, което можем да създадем. Имаме двама души в Комисията по обществени въпроси. Казах, че ще осигурим достъп на техни представители, когато комисията работи и вероятно някакво компилиране на текстовете – най-важните неща, на които държат, по някакъв метод нашите сътрудници да ги вкарат в закона, който следва да бъде признат.

Това, което може да се компилира от техните текстове, от това, което в този момент се готви в общественото министерство, по този начин да се каже – да лобираме да влязат техните претенции. Това е, което можем да създадем. Другото е въпрос на изпълнителната власт “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР