БСП няма сериозни аргументи за вот на недоверие в сектор

...
БСП няма сериозни аргументи за вот на недоверие в сектор
Коментари Харесай

Волен Сидеров: БСП няма аргументи за вота на недоверие

БСП няма съществени причини за избор на съмнение в бранш " Сигурност " и го внася едвам отбележат края на Европредседателството. Това съобщи пред БНР тази заран ръководителят на парламентарната група на Обединените патриоти Волен Сидеров. Според него в обществото няма настройка за промяна на ръководството:
„ Нямат съществени причини. Професионалният политик би трябвало да каже нещо въпреки всичко по-точно и съответно, не може да се каже: „ Хората нямат доверие в Министерство на вътрешните работи “. Те хората нямат доверие в нищо, в никоя институция. Да кажеш това, не е професионално “.
Възможно е да има осезаемо полицейско наличие в селищата, които са най-застрашени от битовата престъпност. Дори два пъти дневно да минава патрулка - това респектира, счита Сидеров. По думите му има задоволително състав на Министерство на вътрешните работи, с цел да се реализира това.
" Няма страна, която да няма лична войска. Ние имахме доста добра и добре оборудвана войска. Да, със руско оръжие беше. От Съединени американски щати ни накараха да си нарежем ракетите. Това беше недодялан напън върху България да унищожи своята бойна техника. Съединени американски щати смятаха, че ние, като най-верен спътник на Русия, в случай че нещо стане в района, ще вземем да се намесим. Опасяваха се България да не стане водач на Балканите, не им би трябвало такова нещо ", разяснява още водачът на " Атака ".
Чудесна, въпреки и закъсняла назова Сидеров позицията, която България ще отбрани на днешния конгрес за миграцията в Брюксел:
„ Да затвори границата Европа, да връща всеки противозаконен пришелец и лагерите да бъдат отвън Европа - това са чудесни точки. В Брюксел този път няма да е по този начин безпрепятствено, ще има разнообразни гласове. Надявам се Борисов да удържи това, което сподели в Народното събрание, да упорства за тези точки и най-сетне да се чуе гласът на България като пълноправен член на Европейски Съюз “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР