БСП няма реално истински, силен аргумент за вота на недоверие,

...
БСП няма реално истински, силен аргумент за вота на недоверие,
Коментари Харесай

Сидеров: БСП няма истински аргумент за вота на недоверие

БСП няма действително същински, мощен мотив за вота на съмнение, просто напомнят за себе си. Това разяснява пред медиите в Народното събрание ръководителят на ПГ " Обединени патриоти " Волен Сидеров, откакто левицата внесе настояването в Народното събрание, предава Българска телеграфна агенция.

Според него, главният мотив - хората нямат доверие в Министерство на вътрешните работи, е несъизмерим, философски. В политиката трябват точни и ясни параметри, а сега тези за престъпността не са в интерес на Българска социалистическа партия, а на настоящето ръководство, стимулира се Сидеров.

Той е безапелационен, че вотът би трябвало да се отхвърли, тъй като като цяло страната, обществото нямат изгода от промени, от рухване на държавното управление. Нагласата на хората не е за радикална смяна, различен да пристигна на власт, акцентира водачът на " Атака ".

Все отново, съгласно Сидеров, Министерство на вътрешните работи се нуждае от промени, от промени в самия метод на работа. Той подсети, че в предизборните документи на " Обединени патриоти " е записано, че във всяко едно доста обитаемо място, в случай че не непрекъснато, то би трябвало да има най-малко сензитивно полицейско наличие.

Това към момента не е изпълнено, само че е допустимо, по този начин считал и вицепремиерът с сектор " Сигурност " Красимир Каракачанов. Броят на персоналния състав, ресурсът на Министерство на вътрешните работи дава опция в обитаемоте места, застрашени от битова престъпност, да има сензитивно полицейско наличие, посочи Волен Сидеров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР