БСП няма позиция нито за протестите, нито за процесите в

...
БСП няма позиция нито за протестите, нито за процесите в
Коментари Харесай

Жаблянов: БСП не избработи позиция нито за протестите, нито за процесите у нас

„ Българска социалистическа партия няма позиция нито за митингите, нито за процесите в страната ” , съобщи аленият народен представител Валери Жаблянов в ефира на „ Здравей, България ” по.

„ Мисля, че е ясно, че Българска социалистическа партия поддържа справедливите претенции на жителите – за правда, за ред, за понижаване на произвола от изпълнителната власт. Българска социалистическа партия от дълго време е декларирала позицията си по отношение на този вид ръководство ”, изясни той. Жаблянов добави, че е участвал както на първия ден от митингите, по този начин и в други дни.

За страдание Българска социалистическа партия не можа да създаде освен позиция по отношение на митингите, само че и за процесите в страната. Ние се намираме в предизборна акция и ръководителят на партията Корнелия Нинова е взела всички функционалности на партията. Тя оповестява позицията на Българска социалистическа партия. Вече трети месец не се събира управлението на партията, с цел да направи оценка на протичащото се в страната ”, съобщи Жаблянов.  

Той бе безапелационен, че е конкурент на Нинова по редица аргументи. Според него, в случай че страната има ефикасна парламентарна съпротива, каквато би трябвало да бъде Българска социалистическа партия, нямаше да се стигне до извънпарламентарни митинги.

Когато огромна част от българското общество показва на площадите и улиците своето политическо неодобрение от ръководството и не застава зад парламентарната съпротива, това значи, че тя, в частност и Нинова с нейния политически курс, са били неубедителни за опозиционно настроеното общество ”, безапелационен бе претендентът за водач на партията.

Той е на мнение, че Българска социалистическа партия няколко пъти е пропуснала удобни благоприятни условия да влезе в ръководството на страната. Жаблянов счита, че повода за това е неналичието на точна оценка на протичащото се от страна на опозицията, и е безапелационен, че е нужна промяна на управлението на левицата.

По думите му " превръщането на Българска социалистическа партия в Едноличен търговец " Корнелия Нинова " не е добре за партията.

Попитан по какъв начин вижда случката от Орлов мост, излъчена онлайн, при която някогашен кадър на СИК споделя на Христо Иванов за някой, който е провел диалог с Маджо, Жаблянов разяснява витиевато:

" Протестите, комбинирани с последните постижения на звукозаписната техника, могат да произведат забавна реалност, която не постоянно съответствува с действителността, това мога да кажа "

Той сподели още, че е явно, че недоволството се употребява от разнообразни политически кръгове.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР