"БСП няма позитивен дневен ред за българското общество, който да

...
"БСП няма позитивен дневен ред за българското общество, който да
Коментари Харесай

БСП няма позитивен дневен ред за България според политолог

"БСП няма положителен дневен ред за българското общество, който да бъде препоръчан и разказан на жителите ". Това сподели пред БНР политологът Страхил Делийски. Той посочи, че дълго време Българска социалистическа партия не е дефинирала подобен дневен ред, а повече е говорила за Бойко Борисов в сравнение с за себе си и своята версия за това по какъв начин би трябвало да наподобява България и какво би трябвало да се случва в страната.

"Липсата на тази стратегическа концепция ги вкарва в обстановка, в която не престават да приказват за Борисов, само че в този момент обществото е склонно да слуша властта доста повече и диалогът с главен индивид Бойко Борисов не е слушаем за огромна част от хората ", изясни той. По думите му до ден сегашен Българска социалистическа партия са създали задоволително, с цел да не се интересуват голяма част от жителите за това, което социалистите приказват.

Делийски разяснява абсурда в Българска социалистическа партия поради мнението на Георги Гергов - регионален водач на партията за Пловдив, който изрази позитивно отношение към премиера и ограниченията на ръководещите в интервала на изключителното състояние. " Драмата не е каква концепция има Българска социалистическа партия за това, което ще се случва в България от тук нататък, а драмата е кой какво мнение има за Бойко Борисов ", уточни политологът и добави, че Българска социалистическа партия липсва в диалога за поуките и измененията, които би трябвало да последват.

"Каква конструкция на стопанската система би трябвало да има, би трябвало ли да се трансформира методът на преразпределение на обществения запас. Все неща, които една левица би трябвало да сложи на дневен ред ", уточни Страхил Делийски. Според него, в случай че зачеркнем имената Бойко Борисов и ГЕРБ, нищо няма да остане от посланията на Българска социалистическа партия .

Делийски уточни, че за социалистите проблем е, че жителите не ги припознават . "Но с цел да ги припознаят, би трябвало да имат лична физиономия. За да имаш физиономия, би трябвало да знаеш какво искаш, а с цел да знаеш какво искаш, би трябвало да знаеш кой си. Само с диалог на ниво: "Вижте какъв брой зле са ръководещите " физиономия не се гради. Защото законната реакция е: "Ти пък доста ли си добре? ", разяснява политологът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР