БСП няма да спечели избори през 2021 г. Това заяви

...
БСП няма да спечели избори през 2021 г. Това заяви
Коментари Харесай

Плевнелиев е категоричен: БСП няма да спечели избори през 2021 г.

БСП няма да завоюва избори през 2021 година Това съобщи президентът Росен Плевнелиев (2012-2017 г.) в ефира на " Нова телевизия ". Според осъди обстоятелството, че президентът Румен Радев не е свикал съвета за национална сигурност съвсем година.
" Българска социалистическа партия няма да завоюват нито едните, нито вторите избори, които предстоят тази година ", разгласи той. " Във време на пандемия, когато хиляди хора изгубиха живота си, президентът Радев наруши законът за съвещателен съвет за национална сигурност и не го свика съвсем една година. Това е извънредно нарушаване и то пред очите на народа ", акцентира Плевнелиев.
Той показа, че е удовлетворен от обстоятелството, че не е в листите на ГЕРБ за водачи, също и това, че към този момент не е настоящ държавен глава. Според него един държавен глава няма още веднъж място в политиката.
Плевнелиев показа, че е в прелестни връзки както с политици от ГЕРБ, по този начин и с други политически сили като „ Демократична България ”, Вътрешна македонска революционна организация и Движение за права и свободи. Бившият президент показа, че огромна негова фантазия е ГЕРБ и „ Демократична България ” да се коалират.
" Докога дясното ще е разцепено, вместо да прогледнат? Когато Царят пристигна на власт в България, опустоши всички. Ако Костов тогава не беше разцепил партиите, в случай че те бяха удържали фронта, тогава дясното, обединено, щеше да има нов, огромен късмет да се върне на сцената. Костов е един от водачите, които разцепиха дясното на доста и това не е добре. Аз съм очевидец, че ГЕРБ се пробваха да създадат обща платформа с „ Демократична България ”. Те избраха Мая Манолова и Българска социалистическа партия. Каква демократична партия са тогава? Те са следващата популистка групировка ", съобщи Плевнелиев.
Той е на мнение, че в случай че „ Демократична България ” „ разчисти ” предишното, ще има ярко бъдеще. Същото важи и за партия ГЕРБ, която съгласно Плевнелиев също има потребност да даде път на новото потомство.
" Лидерите на " Демократична България " мълчат за това, че Радев не съблюдава закона . Той не съблюдава Върховенството на закона. Как да им повярваме тогава? Радев не съблюдава конституцията всекидневно. Той няма право да желае оставката на основния прокурор и на държавното управление. Той го прави всекидневно, а това е нелегално. ГЕРБ позволиха стратегическата неточност да дадат президентската институция на този човек. Радев не е постигнал съвсем нищо за българския народ. Той няма какво да покаже, с изключение на, че непрекъснато плюе ръководещите и е един средностатистически популист, каквито виждаме непрекъснато на политическата сцена ", съобщи президентът.
Според него политиците би трябвало да са тези, които дават предложенията за увеличение на работните заплати. Той е на мнение, че има напредък и не трябва да си затваряме очите за него.
" Едно от позитивните неща, които можем да кажем за това държавно управление, е, че те с патриотичния фронт дадоха обещание на народа да вдигнат приходи и пенсии и могат умерено да кажат, че са постигнали тази цел. Всеки желае повече, само че тук вълшебната дума е успеваемост ", счита Плевнелиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР