БСП няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС. Това

...
БСП няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС. Това
Коментари Харесай

Румен Овчаров: БСП няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС

БСП няма да прави коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това съобщи в „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Румен Овчаров, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

" Ситуацията в България е такава, че съдружна прегръдка сред партиите сега е невъзможна. Ако ние не излезем от коловоза и не опитаме да сменим модела, по който желаеме да съставим държавно управление, ние ще влезем в последващи избори ", счита той.

Относно отсроченото съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия Овчаров разяснява: „ Аз бях на пленума, записах се. Но 20 души стояха във фоайето на залата и изпълняваха нарежданията на Кирил Добрев и не се записаха, единствено с цел да провалят пленума, подигравайки се с другарите си, които бяха пътували часове наред във вчерашните виелици, с цел да участват ".

Той добави, че е извънредно отчаян от вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия, и разяснява, че с държанието си тя бетонира Корнелия Нинова на поста ѝ.

" Българска социалистическа партия през последните няколко месеца много ясно осъществя лява политика и се видя, че може да го прави. Има доста хора, които желаят да се прикачат към концепциите, само че въпросът е, че това са леви неща. Също по този начин само Българска социалистическа партия предложи формула за излаз от политическия блокаж ", разяснява Овчаров.

Той добави, че изходът от политическия блокаж в България, не е лепенето на етикети, а определяното на 4-5 неща, които да се свършат в избрани периоди.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР