БСП няма да подкрепят кабинета на Има такъв народ, докато

...
БСП няма да подкрепят кабинета на Има такъв народ, докато
Коментари Харесай

Окончателно - БСП чакат оттеглянето на Петър Илиев

БСП няма да поддържат кабинета на " ИТН " , до момента в който номиниранията за вицепремиер и министър на Министерство на вътрешните работи Петър Илиев не бъде оттеглет.

Това е окончателното решение на политическия съвет на обединението " Българска социалистическа партия за България ".

Решенията, признати през днешния ден на Съвета, стартират с изказване, че се правят оценка високо положените старания на преговорния екип за реализиране на политическо съглашение с Политическа партия Има Такъв Народ, в което да залегнат целите на обединението. Припомняме, че до последно Има Такъв Народ водиха договаряния единствено с Българска социалистическа партия, надалеч откакто те бяха прекъснати с останалите две обединения.

Политическият съвет на обединението " Българска социалистическа партия за България " обаче още веднъж изрича запаси във връзка с кандидатурата на Петър Илиев.

" Изразява запаси във връзка с персоналния състав на оферти Министерски съвет и по-конкретно към кандидатурата на Петър Илиев за вицепремиер и министър на Министерство на вътрешните работи ", гласи втората точка от решенията, а в третата се показва, че в случай че той не бъде отдръпнат, ПГ на Коалиция " Българска социалистическа партия за България " да не поддържа оферти Министерски съвет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР