БСП няма да подкрепи закона за хазарта на Валери Симеонов.

...
БСП няма да подкрепи закона за хазарта на Валери Симеонов.
Коментари Харесай

Левицата изостави Симеонов в борбата с опасния хазарт

БСП няма да поддържа закона за хазарта на Валери Симеонов. Това стана ясно от коментара на Румен Гечев по време на първото четене на Закона за хазарта.

Проверката на частния
хазартен бизнес била поръчана, съгласно него. " С кого взаимодейства Комисията по хазарта - с Национална агенция за приходите ", акцентира социалистът. Комисията по хазарта и Национална агенция за приходите били на послушание на министъра на финансите Владислав Горанов. Експертите там или били калинки, или си затворили не едното, а двете очи. Цялата държавна власт е в комисията по хазарта, сподели Гечев.

За левите сега се случвало преразпределение на хазартния пазар. Вносителят Валери Симеонов споделял огромна част от казаното от аления народен представител. Не разбрах за какво вие няма да подкрепите този законопроект, показа той. Лидерът на НФСБ сподели още, че не влизал в покупко-продажби с никого било то съпротива или ръководещи. Той отговори на рецензиите за какво се бърза с приемането на закона с думите: " Защото е рисково. " /news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР