БСП няма да подкрепи предложението на ГЕРБ за намаляване на

...
БСП няма да подкрепи предложението на ГЕРБ за намаляване на
Коментари Харесай

БСП реши: Не подкрепя партийна субсидия от 1 лев

БСП няма да поддържа предлагането на ГЕРБ за понижаване на партийната дотация на един лев на автентичен глас. Това реши Националният съвет на партията, който заседава през днешния ден в София.

 © БГНЕС
Депутатите на левицата ще предизвикват политически спор в Народното събрание за намиране на решение за понижаване на партийната дотация, само че без това да заплашва съществуването на партиите, реши управлението на Българска социалистическа партия.

" Отчитайки и мощните публични настроения против партийното финансиране, Националният съвет на Българска социалистическа партия разпорежда на парламентарната група да стартира експертен и политически спор за понижаване на дотацията, което да дава отговор на гражданските упования, без да заплашва действието на политическите партии ", се споделя в известие на Българска социалистическа партия до медиите.
 Пленум на Българска социалистическа партия взема решение въпросите за оставката на Нинова и партийните дотации Пленум на Българска социалистическа партия взема решение въпросите за оставката на Нинова и партийните дотации
Националният съвет на Българска социалистическа партия заседава на "Позитано " 20. Очаква се пленумът да утвърди дневния ред за Конгреса на партията на 16 юни, на който би трябвало да бъ...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР