БСП няма да подкрепи кандидатурата на Емил Димитров- Ревизоро за

...
БСП няма да подкрепи кандидатурата на Емил Димитров- Ревизоро за
Коментари Харесай

БСП също не подкрепя кандидатурата на Емил Димитров за екоминистър

БСП няма да поддържа кандидатурата на Емил Димитров- Ревизоро за екоминистър, стана ясно от думите на аления народен представител Кристиан Вигенин.
„ Но ние можем единствено да ви благодарим за нея, за метода, по който тя беше направена, както и за претекстовете, с които беше взето решението, тъй като по един необикновено безапелационен метод демонстрирахте цялата неплатежоспособност на това управлени е и цялата си неприспособимост да решавате проблемите на хората и страната ”, съобщи Вигенин.
Невероятен шанс, по думите на социалиста, било, че новият министър е роден в Перник. Чия кандидатура е Емил Димитров? , попита той.
Благородната стратегия на Ревизоро, съгласно него, била да запази властта, макар че щял да заплати висока цена . Според Вигенин властта е затънала.
М инистър-председателят избяга от безводието в Египет, уточни Вигенин.
Преди това от " Воля " оповестиха, че излизат от пленарна зала за гласуването на новия екоминистър. За хората на Веселин Марешки съмнителна била компетентността на Емил Димитров - Ревизоро в ресора екология.
Депутатът от Движение за права и свободи Джевдет Чакъров разгласи, че неговата партия също няма да поддържа Ревизоро. Трябва да има визия за промени, уточни той.
Новият министър нямал право на толеранс, по мнението му. Проблемите във водния бранш претендирали незабавни ограничения. Той трябвало доста добре да се координира с другите виновни ведомства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР