БСП няма да даде празен чек на ИТН. БСП има

...
БСП няма да даде празен чек на ИТН. БСП има
Коментари Харесай

Румен Овчаров: БСП няма да даде празен чек на ИТН

" Българска социалистическа партия няма да даде празен чек на Има Такъв Народ. Българска социалистическа партия има интерес от държавно управление с работещ парламент, само че би трябвало да се сме наясно какво поддържаме и от какво ръководещите се отхвърлят. Българска социалистическа партия не може да покрепи Има Такъв Народ и на идващия ден те да вкарат мажоритарните изори или да спрат субсидите на партиите, Българска социалистическа партия съгласна ли е с това “. Това съобщи в „ Тази неделя “ по Би Ти Ви.

Според него Българска социалистическа партия би трябвало да гласоподава за държавно управление, препоръчано от Има Такъв Народ, само че единствено при ясно написани задължения. Овчаров счита, че в този момент не е моментът за оставката на Корнелия Нинова. „ Сега е сериалът „ Сваляне на ГЕРБ от власт “, сериалът „ Свалянето на Корнелия Нинова “ завърши преди 10 месеца “, сподели той, припомняйки директния избор на ръководител на партията, в който Нинова завоюва с огромна преднина.
 Кирил Добрев: Оставката на Нинова не е настояща, въпросът е за оставането на Българска социалистическа партия в политическия живот Кирил Добрев: Оставката на Нинова не е настояща, въпросът е за оставането на Българска социалистическа партия в политическия живот
" Ние към този момент не желаеме оставката на Корнелия Нинова. Този въпрос даже не е настоящ през днешния ден, въпросът е за оставането на партията в политичес...

„ Един скоропостижен прелом в този момент ще убие Българска социалистическа партия, политиката не е злоба “, сподели той за социалистите, които стягат митинг пред централата на Българска социалистическа партия преди днешното съвещание на Националния съвет. Знаете ли какво значи думата, попита водещата Овчаров, с цел да изясни по какъв начин Българска социалистическа партия е изгубила 114 хиляди гласа на последните избори. Рейдърството е термин от 16-и век, от пиратските години и значи принудително завладяване на имущество. В съвремието е завладяване на компания, когато активи на дадена компания се крадат посредством вътрешни сили ", посочи той.

" През последната година, откакто не откраднаха Българска социалистическа партия на вътрешните избори, партията стана обект точно на такова политическо рейдърство – със съдействието на вътрешната съпротива, външната съпротива - в лицето на Борисов и така наречен партии на митинга. От Българска социалистическа партия се краде нематериалният актив на единствена опозиционна партия, бореща се против задкулисието и паралелната страна. Така ГЕРБ се лиши от най-големия си съперник. Българска социалистическа партия стана лесна плячка, тъй като сами си го изиграхме ", сподели още Румен Овчаров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР