БСП няма да бъде заложник във вашата тристранна коалиция -

...
БСП няма да бъде заложник във вашата тристранна коалиция -
Коментари Харесай

Нинова към Карадайъ: Оттеглете подкрепата си за Борисов и правителството пада

БСП няма да бъде пленник във вашата тристранна коалиция - ГЕРБ, Оперативна програма, Движение за права и свободи
" Днес Валери Симеонов е определен за зам.-председател на Народно събрание. Г-н Карадайъ жестоко и неприемливо ни атакува, че ние от Българска социалистическа партия, дружно с ГЕРБ, “олицетворяваме това неразбирателство в политиката. " По-кротко, господин Карадайъ! Българска социалистическа партия няма да бъде пленник във вашата тристранна коалиция - ГЕРБ, Оперативна програма, Движение за права и свободи ". Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на изявлението на Мустафа Карадайь през днешния ден по случай избора на на нов заместник-председател на Народното събрание, в което той атакува и Българска социалистическа партия.

" Едните ръководят публично с ГЕРБ, другите го вършиме подмолно. Единия ден Борисов подмята нещо на едните, на другия - раздава с необятни шепи на другите и всички заедно го крепите, както беше на последните избори ", сподели още Нинова. Тя прикани партиите да се схванат вътре между тях и да не трансферират фамилните си раздори на Българска социалистическа партия. " Не посягайте на престижа на Българска социалистическа партия. Мина времето, когато можехте да го вършиме с безмълвното единодушие на управлението й ", добави тя.

" Казвате, че границата на толерантност е прекрачена. Покажете го. Оттеглете поддръжката си за Борисов и държавното управление пада. Твърдите, че за ГЕРБ задържането на власт е над стабилността и сигурността на страната. Задържането на ГЕРБ се дължи на вас. Ако стабилността и сигурността на България са ви по-важни, го покажете с дейности, не с голи думи ", съобщи Корнелия Нинова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР