БСП не са получили конкретни уверения, че именно на тях

...
БСП не са получили конкретни уверения, че именно на тях
Коментари Харесай

Нинова излезе от срещата с Радев без уверение, че ще вземе третия мандат

Българска социалистическа партия не са получили съответни уверения, че точно на тях ще бъде връчен третия мандат за сформиране на кабинет , въпреки те да бяха партията, провела най-дълъг - близо двучасов, диалог с президента. Това се разбра от думите на Корнелия Нинова след срещата им с президента при вторите съвещания, които се организират през днешния ден.

Пред медиите тя още веднъж преповтори волята на столетната партия бюджетът да бъде обновен и да бъде формирано постоянно ръководство на страната .
 Трябва да се поеме отговорност, настоя Радев пред Българска социалистическа партия
Трябва да се поеме отговорност, настоя Радев пред Българска социалистическа партия

Нужда от сформиране на постоянен кабинет

Нинова избегна съответни отговори на въпроси, свързани с това дали Българска социалистическа партия би предложило лица от служебния кабинет - това щяло да бъде предмет на следващ диалог в президентската институция. Не разяснява и. " Ние почитаме решенията на Конституционния съд ", беше сбита Нинова на въпроса.

Българска социалистическа партия е сложила " положителни основи " в разговора си с най-голямата партия " ИТН " , твърди Нинова. " Ще стартираме възможните нови диалози оттова, откъдето приключихме. "

Българска социалистическа партия е подготвена за нови избори , в случай че се стигне до такива, безапелационен бе водачът на " Позитано " 20. По всяка възможност партията ще се яви във формата на необятна лява коалиция , който се бил потвърдил като сполучлив, отговори Нинова на въпрос на News.bg.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР