БСП не просто трябва да загуби изборите. БСП не трябва

...
БСП не просто трябва да загуби изборите. БСП не трябва
Коментари Харесай

Недялко Недялков: БСП не трябва да се явява на избори, а да бъде забранена

БСП не просто би трябвало да загуби изборите.
Българска социалистическа партия не би трябвало въобще да се явява на избори.
Българска социалистическа партия би трябвало да бъда неразрешена по Закона за незаконния темперамент на комунистическия режим, като приемник на Българска комунистическа партия.
Това трябваше да се случи още в месеците след Десети ноември 1989 година и тогава историята на прехода нямаше да е престъпна сводка за хищничество, бедност, азиатщина и реваншизъм.
От целия соцлагер единствено в България лустрацията се оказа фантазия, комунистите бяха амнистирани, а организацията им не бе разпусната. Позволено им бе за една нощ да мимикрират в ерзаца Българска социалистическа партия.
Само в българските учебници по история към момента не е издадена еднопосочна присъда за комунизма като равнозначен с фашизма и националсоциализма.
Българска социалистическа партия не се извини на българския народ за 45-те години застой и живковизъм. За източването на държавния запас. За водевилната „ всеобща приватизация “. За „ алените куфарчета “, които заредиха мафиотските групировки и мутрите.
Българска социалистическа партия не се извини и за ръководството на Жан Виденов, докарало стопанската система и банките до банкрут, а лв. - до цялостна обезценка.
Нещо повече, Българска социалистическа партия цинично реанимира практики и знакови лица от времето на Живков и Виденов: трима сътрудници на комунистическата Държавна сигурност оглавяват кандидат-депутатските листи на левицата; икономическият министър на Жан Виденов (Румен Гечев) е лидер на една от алените листи за Народно събрание и се изживява като „ водещ специалист “.
Българска социалистическа партия е измежду проклятията в националната ни авантюра. Не чакайте благополучие за себе си и децата, до момента в който сме в клопката на все същото зло.

Недялко Недялков, ПИК
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР