БСП не може да даде отговор дали ще предложи на

...
БСП не може да даде отговор дали ще предложи на
Коментари Харесай

Паргов: След европейските избори ще решим дали предлагаме Мая Манолова за кмет на София

Българска социалистическа партия не може да даде отговор дали ще предложи на омбудсмана Мая Манолова да бъде претендент кмет на София, тъй като първо би трябвало главните партийни организации да стартират номинационния развой, която ще стане след европейските избори.

Това заяви председателят на БСП-София Калоян Паргов в ефира на Българска национална телевизия. " В доста бърз порядък, тъй като е кондензиран политическият календар, след европейските избори до юли би трябвало да излъчим кандидатурата за кмет на София, както и кмет на региони и на селата, листата за общински съветници ", посочи той.

Според Паргов " всеки жител, влизай в една политическа конкуренция - става политическа кандидатура ". По негови думи президентът Румен Радев се превръна мигновено в политическа кандидатура, откакто беше подсилен от Българска социалистическа партия, въпреки и с предприемчив комитет. " Още преди две години обявихме в София, че ще търсим този вид акции и разтваряме оптимално ветрилото - надпартиен претендент, който ще има необятна поддръжка ", съобщи Калоян Паргов.

Председателят на БСП-София разяснява още, че локалните избори са много динамичен развой. " Имаме поради доста претенденти, които се чуват в общественото пространство, а медиите гадаят кой ще бъде “, добави Паргов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР