БСП не може да даде отговор дали ще предложи на

...
БСП не може да даде отговор дали ще предложи на
Коментари Харесай

БСП все още не казва дали ще предложи Маналова за кмет на София

Българска социалистическа партия не може да даде отговор дали ще предложи на омбудсмана Мая Манолова да бъде претендент за кмет на София . Това сподели в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия ръководителят на БСП-София и ръководител на групата общински съветници на Българска социалистическа партия в Софийския общински съвет Калоян Паргов.
„ Всеки, нарекъл себе си жител, влизайки в една политическа конкуренция - става политическа кандидатура. Това е ясно на всички. Президентът Румен Радев влезе като жител и човек със своята позиция и своя опит като авиатор се трансформира незабавно в политическа кандидатура, откакто беше подсилен от Българска социалистическа партия, въпреки и с предприемчив комитет. Още преди две години обявихме в София, че ще търсим този вид акции и разтваряме оптимално ветрилото - надпартиен претендент, който ще има необятна поддръжка “, сподели ръководителят на БСП-София, като акцентира, че това е концепцията на Българска социалистическа партия за столицата и тя е обществено известна.
По думите му Българска социалистическа партия не може да даде отговор дали ще предложи на омбудсманът Мая Манолова да бъде претендент кмет на София, тъй като първо би трябвало главните партийни организации да стартират номинационния развой, а това ще стане след европейските избори. „ В доста бърз порядък, тъй като е кондензиран политическият календар, след европейските избори до юли би трябвало да излъчим кандидатурата за кмет на София, както и кмет на региони и на селата, листата за общински съветници. Така или другояче това допуска един много динамичен развой, а имаме поради доста претенденти, които се чуват в общественото пространство, а медиите гадаят кой ще бъде “, уточни още Калоян Паргов, представен от организация " Фокус ", като добави, че това е част от акцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР