БСП не е разделена. Хората в БСП, които са разочаровани

...
БСП не е разделена. Хората в БСП, които са разочаровани
Коментари Харесай

Александър Симов: БСП не е разделена, разочарованите от избора на Йончева са 0,001%

БСП не е разграничена. Хората в Българска социалистическа партия, които са разочаровани от избора на Елена Йончева, са 0,001%.

Това сподели пред камерата на БТВ депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов, който разяснява последните дрязги в партията свързани с избора на Елена Йончева за лидер на листата за евроизборите. "На мен предлагането на Сергей Станишев, Елена Йончева да бъде определена първа, а той втори в листата ми наподобява на договорка. Това е неприемливо. Учуден съм от бързането на Сергей Станишев да бъде подложен втори в листата. Пленумът на Българска социалистическа партия ще реши това след няколко седмици. Върху мен не е оказван напън да не гласоподавам за Сергей Станишев. Не е имало никакви фалшификации. Просто имаше конфликт на две линии в партията и едната победи. Това е демокрацията. Българска социалистическа партия не е разединена и изборите ще потвърдят това. Твърденията на Сергей Станишев са опит да оправдае политическата си загуба и да я трансформира в партийна. Националният съвет ще реши подредбата на останалите места в листата. Не михаресва държанието на Сергей Станишев в последните дни. Това не значи, че няма да гласоподавам за него. Трябва да помисля още по въпроса. Много мои другари са разочаровани от неговото държание. Станишев имаше един прелестен ход. Като видя какво се случва, можеше да се отдръпна. Елена Йончева е един прелестен лидер на листата. Тя е нещо ново и е лице на борбата против корупцията и модела на ръководство ", добави Симов.

"Диалог сред Сергей Станишев и Корнелия Нинова би трябвало да има. Няма никаква офанзива против ПЕС. Просто Българска социалистическа партия не приема някои от концепциите на ПЕС и това е изцяло обикновено. Българска социалистическа партия в никакъв случай не е водила агитация и война с ПЕС. Когато сме имали несъгласия с политиката на ПЕС, постоянно сме ги изказвали ясно и тъкмо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР