БСП не е излъгала своите избиратели, които са над 1

...
БСП не е излъгала своите избиратели, които са над 1
Коментари Харесай

Нинова: БСП не е излъгала своите избиратели

БСП не е излъгала своите гласоподаватели, които са над 1 млн. и не са влезнали в партийни сделки. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред делегатите на 50-я конгрес на Българска социалистическа партия. Нинова направи отчет и доклад за това, което е направила през 4-годишния мандат.
“Преди 4 години се поставихме задача. Казахме, че няма да влизаме в очевидни и скрити подмолни сделки за власт и облагодетелстване на малко на брой от нас за сметка на 1 млн. българи, които ни дадоха доверието си. Изпълнихме го. Не приехме предлагането да имаме ръководител на Народното събрание и министри в кабинета на Борисов “, сподели тя и разясни:

“Това би било пагубно освен за Българска социалистическа партия, само че и за България. Опитът в България сочи, че всяка партия, прегърнала се с ГЕРБ, повече не влиза в Народното събрание и губи ролята си в дейния политически живот. И най-важното моралът в политиката диктува да не лъжеш гласоподавателите си ".

По време на форума, през днешния ден и на следващия ден, ще бъде определен нов управителен орган на партията.

На двудневния конгрес ще бъде показан политически отчет, който ще включва доклад на Националния съвет на Българска социалистическа партия и на парламентарната група на “БСП за България “.

Ще бъдат прегледани и доклада на депутатите на Българска социалистическа партия в Европейския парламент, както и доклад на Общопартийната контролна комисия, добави БНР.

Ще бъде определен Национален съвет на Българска социалистическа партия, ръководител на Общопартийната контролна комисия и членове на Общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия.

Конгресът на левицата ще прегледа и резолюция против деянията и настъплението на неофашизма и неонацизма в Европа и политическа декларация за развиването на Българска социалистическа партия и целите на нейната политика.

Очаквано беше наличието на над 500 посетители – 40 представители на дипломатическия корпус, кметове, интелектуалци, хора на науката и културата, депутати от Великото национално заседание, представители на парламентарната група на “БСП за България “ и евродепутати. За отразяването на събитието са упълномощени над 78 публицисти от страната и чужбина.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР