БСП не даде всичко, за да подкрепи Мая Манолова. Може

...
БСП не даде всичко, за да подкрепи Мая Манолова. Може
Коментари Харесай

Анализатори за изборите: Избирателите на БСП са обявили ”електорална стачка”

БСП не даде всичко, с цел да поддържа Мая Манолова. Може би това е резултат от вътрешните проблеми в партията, може да има и ”електорална стачка ”. Българска социалистическа партия обаче даже не съумя да повтори резултата си в столицата от европейските избори, съобщи политологът Първан Симеонов.
Пред Нова телевизия неговият сътрудник Димитър Ганев се съгласи с тази теза, само че разяснява също, че са Българска социалистическа партия могат да се считат за спечелили поради това, че са втора политическа мощ в столичния общински съвет. " Всички са спечелили ", сподели с усмивка Ганев.

Той разяснява и обстановката към очертаващия се балотаж във Варна, като съобщи, че даже и да има тур, трагичен поврат не може да се чака. Ганев съобщи, че представянетго на Българска социалистическа партия в морския град е по-слабо най-много поради спора на локалното и централното управление на социалистите.

" Ако Костадин Костадинов има по-добър резултат от проф. Анелия Клисарова, централното управление на Българска социалистическа партия ще е в доста неуместна позиция във връзка с Варна ", сподели от своя страна Първан Симеонов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР