БСП настоява МС да изготви поетапен план за пълна отмяна

...
БСП настоява МС да изготви поетапен план за пълна отмяна
Коментари Харесай

БСП готви скандална Позиция за 3 март

БСП упорства Министерски съвет да изготви поетапен проект за цялостна анулация на глобите наложени от Европейски Съюз на Русия и това да се трансформира в акцент на българското европредседателство, написа Faktor.bg. Освен това алената партия желае депутати от съветската Дума да пътуват свободно в страни от Европейски Съюз, като Българска социалистическа партия предложила на Русия да извади от забранителните си описи европейски политици.

Националният съвет на алената партия упорства и държавното управление да предприеме съответни ограничения за възстановяване на двустранното съдействие с Русия - политическо и икономическо. Тези искания столетницата е дефинирала в специфична Позиция във връзка със 140-годишнината от Руско-турската война и връзките България-Русия.

Вчера на извършения Национален съвет на Българска социалистическа партия в столицата е бил обсъждан план за Позиция, която следва да бъде призната. Faktor.bg получи от свои източници копие от този абсурден документ. Много от членовете на партийния конгрес вътрешно не били съгласни със скандалните формулировки и тези, само че в партията витае боязън при противоречие с политиката на Корнелия Нинова.

Обсъжданата Позиция е следващото красноречиво доказателство, че наследниците на комунистическата партия желаят без съображение да употребяват и трансфорат България в троянски кон на Кремъл и да дестабилизират страната в този значим стадий от европейската й вероятност.

В Позицията социалистите още веднъж настояват, че от глобите на Европейски Съюз против Русия страната ни търпи големи загуби. Правителството е упрекнато, че е удължило глобите против Кремъл до юли 2018 година и води политика единствено с Европейски Съюз. А Българска социалистическа партия била поредна и желала тяхното изрично отпадане.

Според социалистите имало политици, които се опитвали да омаловажават или подменят историческите обстоятелства към Руско-Турската война, само че Плевен и Шипка били в сърцата на всички българи. Скандалната Позиция, с която Българска социалистическа партия има намерение да облъчи обществото в навечерието на 3 март, е следващата комбинация от полуистини, откровени неистини, операции и голяма доза двуличие. Няма подозрение, че родните социалисти, почтени наследници на комунистите, са още веднъж задействани от Кремъл, а задачата е компрометиране на България и изваждането и от Европейски Съюз.

Тактиката очевидно ще бъде същата, както след юни 1941 година – подривна активност и люлеене на страната по всевъзможен начин. Премълчаните истини Първо, хората на другарката Нинова в Позицията не обелват и дума, че тези наказания против Русия са разследване от окупирането и анексирането на Крим, от терористичните дейности против региони на Украйна, поради неспазване на Минските споразумени и нападателната им политика и хибридна война против самостоятелни прилежащи страни, Балканите и Стария континент. Русия отхвърля да се преценява с интернационалното право и желае да постанова силово свои правила и зони на въздействие. Това е разбирането на българското държавно управление, подкрепяйки глобите на Европейски Съюз. За тези истини обаче наричащите се български социалисти не обелват и дума, представяйки Русия като почтена жертва на някакъв интернационален скрит план, който е сбъднат и с българско присъединяване.

Днес Българска социалистическа партия и управлението й се показват за най-верните и ревностни бранители на Русия, водили поредна политика за отпадане на глобите – а мълчат пред електората си и подминават обстоятелството, че държавното управление на Пламен Орешарски през март и юли 2014 година също одобри и удостовери глобите против Кремъл. Нима позитанци са не запомнили, че това държавно управление беше тяхно и сляпо изпълняваше политиките на Българска социалистическа партия. Защо тогава не се опълчиха на глобите и не ги осъдиха - имаха и власт и гласове да вземат решение комфортно за Москва?

Политическото двуличие в Българска социалистическа партия постоянно е било гръбнак на партията им. Както през днешния ден екипът на Нинова мълчи за дадената от Българска социалистическа партия през 2001 година оценка, че работническо-мениджърската приватизация е разбойническа, по този начин се вършат и на „ дебили” за политиката на Орешарски. В плана за Позиция Българска социалистическа партия цинчно прокарва и следващ опит за делене на нацията и даже за опълчването й и то на връх националния празник 3 март. Хората на Нинова считат, че той е единствено техен и могат да го употребяват манипулативно за нечестните си политики и домогвания. Никой не омаловажава и не подменя историческите обстоятелства, довели до освобождението на България.

Проблемът е, че актуалният българин желае справедлива история за своята независимост, без легенди и неистини, с каквито са цялостни учебниците ни. И Шипка, и Плевен са част от нашата еднаквост, само че обществото няма потребност Българска социалистическа партия да му бъде медиатор, когато приказва за съдбовни моменти от предишното. В плана за Позиция, претендиращата за българска, Българска социалистическа партия споделя, че 2018 година ще мине под знака на Руско-Турската война, само че и дума не обелват, че това е войната за освобождението на българите.

По тази логичност Българска социалистическа партия да признаят – на 3 март годишнина от следващата руско-турската война ли ще празнуват или Освобождението на България? Коментарът е непотребен, а безродието не се лекува!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР