БСП настоя отново днес депутатът от ГЕРБ Делян Добрев да

...
БСП настоя отново днес депутатът от ГЕРБ Делян Добрев да
Коментари Харесай

БСП: Добрев вън от пленарната зала. Добрев: Мразят ме, че съм със синя вратовръзка - днес специално сложих червена


Българска социалистическа партия настоя още веднъж през днешния ден депутатът от ГЕРБ Делян Добрев да бъде отхвърлен от пленарната зала, съобщи БГНЕС. Призивът насочи Александър Симов с аргумента за решението на Конституционния съд по отношение на оставката на Делян Добрев. Трябва да сме в благозвучие с конституцията, би трябвало да извършите това мое предпочитание, обърна се Симов към председателстващия съвещанието Валери Жаблянов.

Председателят на Комисията по правни въпроси и депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов обаче възрази изрично. „ Аз остро правя възражение да се позволяват сходни процедури от народни представители в залата на този парламент. Моля, на всички оратори, откакто са в тази зала, би трябвало да имат задоволително подготвеност, с цел да знаят по кое време се приключва мандатът на депутат. Мандат се приключва след случване на три юридически обстоятелството – оставка, решение на Народното събрание, решение на ЦИК, с което се афишира мандатът за пресечен и се връчва мандат на следващия”, сподели Кирилов.

„ Чудех се в последните дни за какво толкоз ме ненавиждат сътрудниците от Българска социалистическа партия и единствената причина, която открих е, че всеки ден съм със синя вратовръзка. Днес особено съм си поставил червена”, съобщи от своя страна и Делян Добрев. Предлагам освен да ме отстраните от зала, а да викнете и полиция, с цел да ми сложат белезници или напряко да ме дадете за разстрел, сподели още той.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР