БСП направили много за хората. Тази позиция изрази пред БНТ

...
БСП направили много за хората. Тази позиция изрази пред БНТ
Коментари Харесай

БСП: Джендър идеологията настъпва със сериозна сила у нас

Българска социалистическа партия създали доста за хората. Тази позиция изрази пред Българска национална телевизия Христо Проданов. Затова и той не счита, че партията заслужава слаб резултат, както й дават социологическите изследвания. Той регистрира растежът на пенсиите и минималната заплата, както и безплатните учебници за децата.

Проданов считат, че доста хора са срещу оръжията за Украйна и пазаруването на нови изтребители и прикани гласоподавателите пред урната да помислят кой мисли за тях. В последните избори се вършат планове, които целят да разбият столетницата. Преизчисляването на пенсиите било борба на Българска социалистическа партия, по думите му.

Недоволните в партията съставили креслива съпротива и те не работели за партията. На Конгреса хората видели същинското лице на опозицията, съгласно Проданов. Всичко в изборите пораждало подозрения, като даде за образец клиповете за кодовете от машините. Затова и Българска социалистическа партия желала да се върне хартиената бюлетина.

Джендър идеологията настава у нас със сериозна мощ, обезпокоен е Проданов. Вече имало кукли без пол. Но джендър идеологията не била главен приоритет на хората, а инфлацията, против която алените ще се борят дружно с джендър идеологията.
 Българска социалистическа партия поддържа Овчаров, ще прави референдум против
Българска социалистическа партия поддържа Овчаров, ще прави референдум против " джендъра "

Предложенията бяха гласувани накуп - с 537 " за ", 6 " срещу ", 5 " въздържали се "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР