БСП нападнаха премиера Бойко Борисов, че е наредил на депутатите

...
БСП нападнаха премиера Бойко Борисов, че е наредил на депутатите
Коментари Харесай

ГЕРБ: Когато Борисов беше в парламента, Нинова избяга

БСП нападнаха премиера Бойко Борисов, че е наредил на депутатите да не идват на работа, с цел да няма съвещание и да не отговори на въпроса им за Шенген. От ГЕРБ незабавно реагираха: „ Премиерът Борисов беше тук преди към 2 седмици и отговаряше на въпрос на опозицията. Председателят на Българска социалистическа партия избяга в същия ден от парламентарен надзор и не пристигна да зададе въпроса си “.

„ Сами можете на вършиме заключения за това чие държание е поредно и чие в действителност не дава отговор на парламентаризма “, съобщи ръководителят на групата на ГЕРБ Даниела Дариткова, съобщи ТОПНОВИНИ. 

„ Опозицията трябваше да провежда наличието си в зала, тъй че да може да чуе отговорите на премиера Борисов и на всички други участници в парламентарния надзор “, акцентира тя.

„ Петък е ден на опозицията “, разяснява Дариткова.

За кворума в зала, Дариткова изясни, че от ГЕРБ са пристигнали толкоз депутати, колкото е допустимо предвид на уговорките по региони.

По мотив казаното от Нинова, че Борисов й връща въпросите, тя посочи: „ Това още веднъж демонстрира надълбоко непознаване на правилника “.

Даниела Дариткова разясни, че в случай че даден въпрос не дава отговор на условията се пренасочва към отраслов министър. Депутатът посочи, че Нинова ще може да зададе още веднъж въпроса за Шенген и да й бъде отговорено на последващо съвещание.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР