БСП. Монитор: БСП представя визия за България Не на джендър

...
БСП. Монитор: БСП представя визия за България Не на джендър
Коментари Харесай

БСП представя визия за България; Чума по свинете идва и от север

Българска социалистическа партия.

" Монитор ":

Българска социалистическа партия показва визия за България

Не на джендър идеологията в българските учебни заведения - дано развиваме обичайно и електронно образование.Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на Националното заседание на партията.

" Семейните полезности са ни по-скъпи от третия пол. България и българското общество не приема тази идеология. Не я вкарвайте в учебните заведения. Губим децата си. Промиват им главичките с псевдоценности. Трябва да дадем отпор на това с същинските ни полезности ", разяснява Нинова, представена от " Фокус ".

Тя прикани за просветителна система, приспособена и обърната към цифровото потомство.

" Това е бъдещето на младежите. Трябва да се подготвим за това, дори сме закъснели. Нека да развиваме обичайно и електронно смесено образование ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

Това беше част от тематиките, разисквани в така наречен Визия за България. Проектодокументът ще бъде прегледан на Национално заседание, в което вземат участие членове на Народно събрание на Българска социалистическа партия, народни представители, ръководители на регионални и общински препоръки на Българска социалистическа партия, кметове, съдружни сътрудници, представители на цивилен организации, специалисти, публицисти.

Бедствие.

" Сега ":

Чума по свинете идва и от север

Ветеринарни експерти са на мнение, че до месец и половина африканската чума по свинете може да прескочи границата ни с Румъния и да навлезе в Силистренско, заяви Българска национална телевизия.

Извършва се стерилизация на влизащите коли през граничния пункт Силистра-Кълъраш и се конфискуват хранителни артикули с скотски генезис. Подготвя се е и система за стерилизация на пункта Кайнарджа-Липница. Разчистват се терени по границата ни с Румъния, с цел да се обтегнат мрежи, които да стопират прекосяването на диви животни. Трябва да бъдат обезпечени и места, където да бъдат изолирани иззетите животни, транспортирани нерегламентирано. Животновъди от района обявиха, че са подхванали всички нужни ограничения, с цел да защитят бизнеса си, а стопани, отглеждащи свине за персонална консумация, се надяват заболяването да не стигне до тях.

В това време стартира обеззаразяването на пътища в Пловдивска област с дезинфекционния препарат " Виркон S " като предварителна защита против разпространението на чума по животните. Ще бъде дезинфекциран регионът на автомагистрала Тракия при разклона Цалапица - Белозем и пътищата сред Карлово и Калофер, Първомай - Поповица, както и пътя за Асеновград. Екипи на АПИ, които разполагат със съответната техника, ще пръскат посочените места, както и по-големите паркинги в Пловдив.

Заплахи.

" 24 Часа ":

ГЕРБ дава Нинова на прокурор, в случай че стои зад митингите в Странджа

Поддържа ли Корнелия Нинова контакти с провокаторите на митинга в Странджа?

Това попитаха лидерката на Българска социалистическа партия депутатът от ГЕРБ Тома Биков и някогашният му сътрудник Антон Тодоров и заплашиха, че в случай че се потвърди сходна връзка, ще дадат Нинова на прокурор, тъй като протичащото се било опасност за националната сигурност.

Поводът са митингите на фермери, които, подкрепени от хора от цялата страна, не позволиха да бъдат евтаназирани евентуално заболели от чума животни.

Конфликти.

" 24 часа ":

Волен Сидеров с контрапроверки по морето, не вярвал на Валери Симеонов

Започвам инспекция на ударите по българския туристически бизнес по Черноморието, защото не вярвам на до момента изнесената информация от вицепремиера Валери Симеонов. Това написа във фейсбук съпредседателят на " Обединени патриоти " и водач на " Атака " Волен Сидеров.

" Смятам, че новият закон не е съгласуван с настоящата конюнктура по курортите и имам опасението, че новите ограничения ще доведат до финансови вреди за бюджета на Република България. Ще ревизира дали дейностите на основания небрежно, по болшевишки, ексклузивен щаб, са законни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР