„БСП може да са опозиция, но не са алтернатива на

...
„БСП може да са опозиция, но не са алтернатива на
Коментари Харесай

Веселин Марешки: БСП може да са опозиция, но не са алтернатива

„ Българска социалистическа партия може да са съпротива, само че не са опция на управлението”, съобщи водачът на партия „ Воля” Веселин Марешки в предаването „ Лице в лице”.

„ Няма по какъв начин някой, който е също толкоз подкупен да бъде алтернатива”, обоснова се Марешки. Той дефинира днешния спор в Народното събрание като „ безсмислено изгубен пленарен ден”.

Марешки съобщи, че неговата партия ще гласоподава срещу вота на съмнение, тъй като сега няма опция на ръководството.

„ Ние не избираме нито ГЕРБ, нито Българска социалистическа партия. Ние избираме стабилността и сигурността. Към днешна дата няма алтернатива”, безапелационен е Марешки.

Според него в случай че вотът на съмнение мине и държавното управление падне, това тласва страната към безпорядък.

„ Днес приканих депутатите от Движение за права и свободи да ме последват и да не поддържат този избор на съмнение. Той е неправилен. Когато пристигна моментът и има опция, която да предложим на българския народ – ще я предложим”, добави Марешки.

Проблемът с митниците

„ Това се оказа следващият кьорфишек в държавата” – по този начин Марешки разяснява абсурдът със системата на митниците, разразил се в последните дни.

По думите на Марешки въпросната обща ключова дума, с която се влиза в системата е чак трето равнище на отбрана. „ Първото е електронен автограф, по-късно има самостоятелна ключова дума и чак тогава има обща ключова дума. Няма по какъв начин някой от Калотина да влиза в системата на София”, разясни Марешки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР