БСП може да предизвиква кризи, но не може да се

...
БСП може да предизвиква кризи, но не може да се
Коментари Харесай

Тома Биков: БСП може да предизвиква кризи, но не и да се справя с тях

БСП може да провокира рецесии, само че не може да се оправя с тях. Целта ни не е спор за данъчната система като цяло, а да спасим доста бизнеси. Това съобщи националният представител от ПГ на ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за по време на дебатите по измененията в Закона за Данък добавена стойност на първо четене.

,,Ясно е, че приказваме на разнообразни езици от началото на този парламент. Това надали е някакво изобретение. Днес стата ясно, че самите вие говорите на разнообразни езици в границите на вашата парламентарна група. Първо, господин Гечев показа вашето предложение, само че е съвсем същото като нашето, само че с разликата, че вие разширявате обсега на секторите, като вкарвате към ресторантьорския фармацевтичния и бранша за храни ", сподели още Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за. Той означи, че след това Стойнев е подлагал на критика, че свалянето на налози се предлага в средата на годината.

Народните представители удължиха работното си време до приемането на Закона за Данък добавена стойност

Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за разяснява, че пътьом на всеки половин час Филип Попов и Георги Свиленски излизат да кажат какъв брой е часа и да призоват министър-председателя.

,,Днешният спор е за едни антикризисни ограничения, обвързван с компенсиране и подкрепяне на един съответен бранш и бизнес, който надали някой в тази зала ще каже, че има по-пострадал от него ", разяснява още Биков.

,,Вие сте поредни в това отношение и съм склонен с вас. Вие продължавате да смятате, че данъчната политика е обществена политика. Има задоволително доста обществени браншове, в които мже да предложите промяна. Може да подкрепяме хора по някакъв метод, в това число и при медикаментите ", съобщи още депутатът от ГЕРБ. Според него фармацевтичния бизнес не е изгубил нищо в тази рецесия.

,,Тук се приказва за дълготрайни решения. Аз съм срещу сега да се взимат дълготрайни решения. Ние се намираме в рецесия. Нещо, което сътрудниците от Българска социалистическа партия не могат да схванат към този момент три месеца ", добави още Биков.

По думите му от самото начало са виждали несъзнаване на обстановката и обстоятелството, че се намираме в рецесия.

Депутатът от ГЕРБ посочи, че свалянето на цените е невъзможна задача.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР