БСП може да излезе от това правителство. Може да развали

...
БСП може да излезе от това правителство. Може да развали
Коментари Харесай

Даже Р.Овч. съсипа кабинета и ръководството на Нинова - "партийната си дъщеря"

" Българска социалистическа партия може да излезе от това държавно управление. Може да скапе тази коалиция. Има задоволително съображение, има задоволително причини за това. Правителството съгласно мен е едва. Правителството е некадърно.

Тука  изключвам нашите министри. Аз и различен път съм приказвал за това, че те стоят по напълно друг метод в този кабинет. " – това е споделил по време на съвещанието на пленума на левицата в неделя Румен Овчаров. По думите му държавното управление е подвластно на външни стопански ползи и което е по-тъжно, то е подвластно на външни политически ползи. Не се преценява с експертни отзиви, не се преценява с съдружното съглашение.

 

" Аз съм го споделил преди една година – с това управление на партията ние кой знае какви оглушителни резултати няма да спечелим и би трябвало да създадем нужната смяна. Не я направихме и получихме резултата. И той не беше пронизителен триумф.  Сега изживяваме вярата,  че до момента в който сме във властта ще спечелим електорална поддръжка.  Дай боже, само че се колебая. " – подчертал още Овчаров в своето изявление. " Нямаме опция да избягаме от сложните решения, това споделям на управление на партията и на другарката Нинова –  нямаме опция!  

Ще би трябвало да минем през тях и колкото по-навреме го създадем, толкоз по-добре за цялата партия и за нея персонално. " – допълнил той.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР