БСП - Казанлък сезира полицията заради сигнали за купуване на

...
БСП - Казанлък сезира полицията заради сигнали за купуване на
Коментари Харесай

БСП сезира полицията заради сигнали за купуване на гласове в Казанлъшко

Българска социалистическа партия - Казанлък сезира полицията поради сигнали за пазаруване на гласове. 

От партията внесоха сигнал до Районната прокуратура и до Районното полицейско ръководство " по отношение на редицата недвусмислени изказвания на симпатизанти на левицата, че лицата Михаил Янушев - кмет на с.Бузовград, Филип Илиев (Феро от гр.Крън), Делян Христов (Дюдюто от гр.Крън), Стоян Ламбов (Крънския) и Златко Гочев (малкият Злати-лейтенанта) купуват гласове в интерес на Политическа партия ГЕРБ на територията на общината ", оповестиха от пресцентъра на " Позитано " 20.

От Българска социалистическа партия изискват от органите предприемането на незабавни ограничения - поради късия период до изборния ден. Сигналът е изпратен и до Националния и в Областния щаб на Българска социалистическа партия.

" В щаба на Българска социалистическа партия жители всекидневно сигнализират за извършване на покупки на избор за Политическа партия ГЕРБ. Мизата, съгласно безапелационните свидетелства, е 30 лв. авансово и на ръка, а след изборите в допълнение 20 лв., като изискването е да се чеква преференция 113. Така се „ потвърждава “, че 50 лв. са „ заработени “. За това описват хора, получили към този момент предлагането " - настояват от прецентъра на Българска социалистическа партия.

" Пазарът на гласове се реализира в селата Бузовград, Копринка, Розово, Кънчево, Ръжена, от така наречен „ южна дъга “ на общината, както и в град Казанлък. От селата на север от града се пазари избор за ГЕРБ в село Шейново. Пари против избор се раздават и във финансова къща покрай хипермаркет в Казанлък " - към това сочат сигналите на жалващите се в клуба на Българска социалистическа партия.

Социалистите са създали лично изследване и разполагат с " задоволително материали за разкритие на купувачите. Местната левица разчита на органите и дава толеранс на прокуратурата и полицията умерено да си свършат работата. "

От Българска социалистическа партия имат подготвеност да осведомят медиите с детайлности и да им дават данните и материалите, събрани в хода на изследването, в случай че " органите не съумеят да се оправят ".

Хората, които подават сигналите в Българска социалистическа партия, се опасяват от разпра с тях, по тази причина от щаба на социалистите в Казанлък се обръщат към всички поданици на общината " да сигнализират за оферти за пазаруване на гласове на адрес гр. Казанлък, ул. Чудомир №1 или на телефони 0882338714 и 0431/54527. "

Социалистите желаят " да се вкара ред и сигурност три дни преди вота и да се спре в точния момент това безсрамие и нарушавания на българските закони. "

Полицията да спре пазаруването на гласове от страна на ГЕРБ за идния европейски избор в община Казанлък, упорстват от Българска социалистическа партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР