БСП изпраща в Брюксел погребален агент. Източници от Позитано 20

...
БСП изпраща в Брюксел погребален агент. Източници от Позитано 20
Коментари Харесай

БСП праща погребален агент в Брюксел

БСП изпраща в Брюксел траурен сътрудник. Източници от „ Позитано ” 20 издадоха пред уеб страницата Lupa.bg, че вторият в алената листа – Петър Витанов, върти погребална организация с интернационален лиценз, една от трите такива в Европа!

Специфичният бизнес със гибелта обезпечава обилни доходи, настояват от партийната централа. Най-общо работата се състои в това да провежда превоза и погребението на чужденци в родината им или на българи, издъхнали зад граница. Ценоразписът е повече от еластичен – в случай че става дума за кончината на румънец, облагата е 400 евро.

Ако обаче при някакви условия японец съобщи Богу дух, до момента в който е в България, сумата набъбва до 10 000 евро.

Фирмата, която стои зад погребалния бизнес, е „ Екстрийм кейър ” ЕООД и сега се ръководи от татко на социалиста – Бойко Василев Витанов. Дружеството е записано в столичния кв. „ Гевгелийски ”.

През 2013 година след престояване в Съединени американски щати сегашният подгласник на Елена Йончева е внедрен персонално от кадровика на Българска социалистическа партия тогава Катя Николова в Гражданска самодейност „ За нов публичен контракт “, известна като „ Контрапротест “. Следват няколко медийни изяви за популяризирането му.

Реално Витанов отговарял за набирането на „ статисти “ и разплащането с тях от пиарската организация на Моника Станишева, безапелационни са източниците ни. Следва назначение в интернационалния отдел на Народното събрание, а от 2017-а и избирането му за депутат.

От визитката на Петър Витанов научаваме, че е роден на 18 април 1982 година в Сливен, а приключва Английската гимназия в София. Владее британски и съветски език. Има две магистратури - по интернационалните връзки от СУ „ Св. Климент Охридски “ и по интернационалните финанси от Нов български университет. Работил е в отдел „ Връзки с интернационалните организации ” в Националния съвет на Българска социалистическа партия.

Депутат е от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” от 25 МИР в София. Член е комисиите по външна политика и по защита, както и на краткотрайната комисия за изследване осъществяването на процедурата по желание на нов вид военен аероплан.

Витанов е член и на Делегацията в ПАСЕ, както и на парламентарните групи за другарство с Австрия, Германия, Египет, Израел, Китай, Русия, Сирия, Украйна, Унгария, Хърватия и Мароко. Многозначително е, че погребалният сътрудник е взел участие в съставянето на Законопроект за възрастните хора... /lupa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР