БСП изпраща сигнал до прокуратурата, свързан със зам.-председателя на ГЕРБ

...
БСП изпраща сигнал до прокуратурата, свързан със зам.-председателя на ГЕРБ
Коментари Харесай

Дават Цветанов на прокурор за връзки с „Наглите“

БСП изпраща сигнал до прокуратурата, обвързван със зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Повод за него е изявление на някогашния основен секретар пред медиите за приноса на Цветан Цветанов при залавянето на проведената незаконна група ”Наглите” - Калин Георгиев.

В изявлението си Георгиев показва: "Цветанов ме срещна с един вътрешен човек за "Наглите ".

"Ние питаме от кое място, по какъв начин по кое време и при какви условия заместник-министър ръководителят и министър на вътрешните работи познава лице, което е вътрешно за "Наглите "? ", обявиха от алената партия.

Социалистите внасят и други сигнали в прокуратурата, като те касаят корупционни практики в страната.

На конференцията от левицата показаха документи, които, съгласно тях, разкриват паралелната страна, в която живеем. Те демонстрираха Справка на ДАНС и Постановление на прокуратурата за отвод от формиране на досъдебно произвеждане за Българската акцизна централизирана осведомителна система (БАЦИС).

Така в справката на ДАНС от 9-ти януари 2018 година се показва, че са налице механически благоприятни условия за манипулиране или неоторизирано достъпване на компютърната система, употребена за надзор и мониторинг ИКУНК, употребена в Агенция "Митници ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР