БСП използва президентството като пиар фирма, а президента – като

...
БСП използва президентството като пиар фирма, а президента – като
Коментари Харесай

Марешки смята, че Нинова използва президента като говорител на БСП

БСП употребява президентството като пиар компания, а президента – като представител на Корнелия Нинова. Това сподели в предаването „ Лице в лице” по bTV ръководителят на партия „ Воля” Веселин Марешки.
По думите му това е станало ясно на днешното съвещание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) при президента Румен Радев, на което за следващ път прехвърчаха искри сред политическите сили.
Въпреки че изрази отвращение да издава детайлности от съвещанието, Марешки въпреки всичко загатна, че от страна на Българска социалистическа партия са прозвучали обвинявания към ръководещите, че употребяват институциите, с цел да прикриват корупция. В отговор от Столетницата получили сходни изказвания по техен адрес. „ От Българска социалистическа партия използваха Румен Радев за собствен бранител на тезите и опит той, посредством своето наличие и рейтинга на президентската институция, да повлияе на изборите за български представители в Европейския парламент”, уточни Марешки.
„ Аз нямам доверие на нито един орган, тъй като българската страна продължава да бъде посочена за най-бедната и за най-корумпираната държава”, сподели водачът на „ Воля” във връзка с сагата „ Апартаментгейт” и следствието на КПКОНПИ.
По думите му няма потребност от спомагателен орган, който да проверява корупцията, тъй като към този момент съществували такива, които могат да правят същата работа, стига да имат нужния инструментариум. Това бил споделил и на президента Румен Радев преди година и половина.
Самият президент пък, по думите на Марешки, показвал двоен стандарт в политиката, тъй като заявявал позиция, че всички ръководещи досега носят отговорност за виталния стандарт в страната, а самият той бил повдигнат от една от главните политически сили. „ Той е прав, само че избира да стане претендент за президент на една от партиите, които са отговорни за корупцията и бедността в България”, разяснява още Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР