БСП изживя поредния си провал след днешния неуспешен вот на

...
БСП изживя поредния си провал след днешния неуспешен вот на
Коментари Харесай

Дали и менторите на Нинова и Радев в Москва няма да са разочаровани от провалилия се вот на недоверие?

БСП изживя следващия си неуспех след днешния несполучлив избор на съмнение. Точно социалистите да желаят оставката на държавното управление за неуспех в битката с корупцията беше предизвестено крушение.

Стана ясно, че болшинството в Народното събрание е устойчиво и няма да се подведе на натиска извън и на непознати политически ползи. Очевидно от резултата ще бъде и отчаян президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, който неприемливо, съгласно доста анализатори, дръзна да наруши положителния разговор сред институциите и да прикани към гражданско непокорство.

Вотът на съмнение пък стана мотив в общественото пространство още веднъж да се заприказва, или по-скоро да се напомни, за лобирането на Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за за Радев за избирането му за държавен глава през 2016 година А това е едно видео на "Господари на ефира ", в което се демонстрират обособени моменти преди и след избора на някогашния авиатор за президент, в които се прокрадва връзката с Москва.

Скандалът тогава беше, че в действителност издигането на Радев е в съгласие от Нинова с ген. Леонид Решетников.

Руският дипломат: Обсъждахме с Радев аудиенция на Путин следващата година

В изявление за предаването "Лице в лице " по бтв на 15.11. 2016 година водачът на Българска социалистическа партия отхвърля това.

"Нито е разговаряно нито с Москва, нито с Вашингтон. Нито с никакви лобита. Този човек не е кандидатура нито на вътрешни сили, нито на външни. Това е смяната на България ", споделя тя.

Ден по-късно обаче самият ген. Решетников, който е дългогодишният шпионин на Съветския съюз и Руската федерация, признава в изявление, че Нинова му е показала Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на. Това е станало през август, когато бе издигната кандидатурата му за президент.

В изявлението на Решетников се прокрадва и подозрението, че Москва се меси във вътрешните каузи на страната.

Как и Радев оказва помощ на Путин да ни приземи самолета

"В България също пристигна време за промяна на елита, цялостно отчаяние от прозападния курс в тази неголяма част от българския народ, която беше на власт дълги години и че тук доста мощно сработи факторът Русия – Путин ", отбелязва той.

В следствие видяхме, че Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на в реалност е непосредствен на Русия, като още първоначално по отношение на външната политика на страната той изтъкваше, че би трябвало да паднат глобите против Москва, наложени поради анексията на Крим.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР