БСП изгони олигарсите, излъга за пореден път Корнелия Нинова часове,

...
БСП изгони олигарсите, излъга за пореден път Корнелия Нинова часове,
Коментари Харесай

Р.Овч.: 1-ви уличен за €+5 М лична корупция, е червен картон за Нинова, Капитал и ПП, общи са им 2-ма енергетици в Магнитски

" Българска социалистическа партия изгони олигарсите ”, излъга за следващ път Корнелия Нинова часове, откакто нейният нравствен и политически татко Р.Овч. стана първият български политик, който беше махленски в персонална корупция за " над 5 милиона евро ” в прав текст от Финансовото министерство на Съединени американски щати.

Въпреки че имаше опция в действителност да изгони на конгреса на партията най-малко от нейния управителен орган – Националния съвет, олигарха, представящ се за пенсионер, само че живеещ надалеч над формалните финансови благоприятни условия, които е заявил с няколкото си хасиенди и жилищата на семейството му, за които 19 минути споделя и демонстрира в детайли от години. Негови хора са и включените в листата Магнитски двама енергетици: Иван Генов и Александър Николов.

Най-интересното е, че в последно време Р.Овч. и героизираният първо и единствено от 19 минути през последните месеци Александър Николов от АЕЦ играеха с представящия се за американски глас у нас необут на Капитал Иво Прокопиев, чиито издания предостатъчно разгласиха измислиците им за нуклеарната ни централа, до момента в който правеха забавни покупко-продажби. Писали сме много по тематиката и това може ясно да се види в търсачката на 19min.bg.

Редом с Корнелия Нинова и Прокопиев, аленият картон обаче е и за Продължаваме промяната. Защото Петков и Василев не са просто близки с Капитал, а и са огромни длъжници на Прокопиев за политическите си кариери.

В името на компании към него, които имат ползи в търговията с ток, Александър Николов, питомец на Р.Овч., беше оставен да управлява АЕЦ Козлодуй, дори стана хазаин на последната аудиенция на Кирил Петков в качеството му на министър председател, макар всички известни обстоятелства и условия за него. Ресорен вицепремиер по енергетиката беше Асен Василев, т.е. негова е и директната отговорност на принципал за всички дейности и бездействия на Николов. Както всеки може да прочете в неговия ФБ, той беше стигнал до отъждествяване на себе си с държавната АЕЦ.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР