БСП иска независима експертиза на магистралите „Тракия“, „Хемус“, „Струма“ и

...
БСП иска независима експертиза на магистралите „Тракия“, „Хемус“, „Струма“ и
Коментари Харесай

Христо Проданов: Искаме независима експертиза на магистралите у нас след зачестилите оплаквания от строители

БСП желае самостоятелна експертиза на автомагистралите „ Тракия “, „ Хемус “, „ Струма “ и „ Марица”. От партията упорстват за позволение от АПИ европейски лицензирани лаборатории да създадат проучвания. Христо Проданов от Българска социалистическа партия съобщи в ефира на БТВ, че от левицата са предизвикани от зачестилите недоволства от строители, както и от нещастието край Своге.

От Българска социалистическа партия са показали съответни сектори от автомагистрали, като по думите на Проданов единственият аршин е те да са въведени в употреба в последните 5 година Той даде образец, че при започване на това лято по автомагистрала „ Тракия” е преасфалтиран сектор от 10-15 км, а към този момент има сигнали, че е почнал да става на талази.

„ Не единствено се опитваме да се борим с корупцията, а и да създадем превенция”, сподели Христо Проданов.

От левицата сигнализираха също, че Гинка Върбакова, дружно с нейния екип, влизат в ръководството на ЧЕЗ България, като съгласно тях това може да стане на изключително Общо заседание на сдружението, което се планува за 27 ноември.

„ Питаме допустимо ли е офшорна компания да е дала банкови гаранции за ЧЕЗ, с цел да се потегля към тази стъпка – да вкарват в управлението на сдружението Гинка Върбакова и нейната съдружничка. Другият вид е от най-високо държавно равнище да има някакви гаранции, че тази договорка рано или късно ще се случи”, означи Христо Проданов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР