БСП иска да спечели тези избори и работи така, че

...
БСП иска да спечели тези избори и работи така, че
Коментари Харесай

Червената лидерка разкри ще хвърли ли оставка и какви имоти има!

Българска социалистическа партия желае да завоюва тези избори и работи по този начин, че да ги завоюва. Всичко е в ръцете на хората. Това, че ГЕРБ даже и да изгубят изборите, споделят, че няма да подадат оставка. Това не е по европейски стандарт. В Австрия за една оставка за корупция министър председателят изиска предварителни избори. Тук имаме 7 оставки за корупция признати. Това съобщи в ефира на Нова телевизия лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Нинова направи интимни самопризнания и издаде най-големия си недостатък!

„ Ще забележим по какъв начин ще действаме след изборите, в този момент сме се съсредоточили в това да ги спечелим”, добави тя.

„ Нямам желание да упреквам вътрешната съпротива при възможна загуба. Всички ще носим отговорност при загуба. Ще ви отговоря на 27-и дали ще си подам оставката, в случай че загубим евровота”, съобщи социалистката.

„ Победата на тези избори ще е доста огромна поради желанието за промяна”, сподели още тя.

Нинова отговори на въпрос дали е имала имущество на стойност 1597 марки, а след това го е продала за 400 000 $: „ За блока в Зимбабве ли говорите? Това се трансформира в огромен анекдот и е анекдот. Купувала съм си акции, само че като влязох в политиката ги продадох. Не съм се обогатила от продажбата им. Аз съм последовател на правовата страна. Тези неща се вземат решение в съда. Аз имам документи и мога да ги покажа”, съобщи Нинова и добави, че всеки може да пуска колкото си желае подправени вести.

„ Падаме в класацията за приходи. Ние сме най-бедната страна в Европа, ние сме най-корумпирани и сме последни по независимост на медиите. Каквото и да се приказва преди избори, това са обстоятелствата. Големите ни европейски цели - свалянето на механизма на наблюдаване и Шенген - те просто няма да се случат”, сподели тя.

„ ГЕРБ би трябвало да решат дали да строят пътища, които на идващия ден са пропаднали или да оказват помощ на младите родители”, атакува ръководещите тя.

„ Много хора споделят, че всички сме идентични. В годините на прехода се направиха неточности, само че сме единствената партия, която желае да поправя това от три години насам. Все отхвърляме какви ли не оферти - да сме част от властта, преференциалния избор и защо ли не. Искаме смяна ", съобщи Нинова.

Тя призна, че не има вяра на прокуратурата: „ Не имам вяра нито за секунда и на КОНПИ. КОНПИ не споделя към този момент месец и половина дали Цветанов е в спор на ползи поради жилището с асансьора. Не може ръководителят на този орган да е с проблем с тераси и да му се има вяра. Той е част от модела. Има опция, ние предложихме различен закон за този орган. Нека да го сложим на масата ", сподели лидерката на социалистите.

"Трябва да се промени избора за основен прокурор. Това е обикновено и главно искане. Не виждам за какво се нервират от това”, сподели тя.

Тя отговори и дали президентът е на нейна страна при противоречиви тематики: „ Чувствам Радев като човек, с който имаме идентични полезности и хрумвания в политиката, да вземем за пример за върховенството на закона. Имаме идентични позиции за битка с корупцията, само че несъмнено и вие мислите по този начин - че би трябвало да я преборим. Аз поканих Иво Христов да взе участие в листата, а след това знаете по какъв начин се развиха нещата”, съобщи тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР