БСП има 80 депутати, които трябва да използва за по-смислени

...
БСП има 80 депутати, които трябва да използва за по-смислени
Коментари Харесай

Проф. Константинов попари БСП заради исканата оставка на Главчев

Българска социалистическа партия има 80 депутати, които би трябвало да употребява за по-смислени дела. Това сподели пред " Фокус " проф. Михаил Константинов.

Той добави, че опозицията е поискала оставката на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев, с цел да показва някаква активност, без да влага съответни претекстове.

„ За страдание, много едва осъществяване. Имам възприятието, че сътрудниците от Българска социалистическа партия не знаят тъкмо какво да вършат и просто показват някаква активност, за жалост, не по най-хубавия метод. Разбира се, без съпротива, дори бих споделил - без гневна съпротива, всяка власт най-после се скапва – това е аксиома в политиката, само че добре е, когато опозицията подлага на критика нещо, да го прави по логичен метод. Критиката е към всички, тъй като и опозицията е вяла, и ръководството още не е проработило на цялостни обороти “, изясни проф. Михаил Константинов.

Той означи, че на този стадий властта в България лежи на обособени хрумвания, за които липсват законови текстове. По думите му всеки един народен представител или група депутати би трябвало да проявят самодейност и да стартират да внасят действителни законопроекти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР